Wat is de Engelentuin

De combinatie van Engelentherapie en Reincarnatie therapie kan dat?

Ja dat kan werken, Marielle Schmidt (Engelen therapeut) en Donald Moezel (Reincarnatie Therapeut) runnen samen de Engelentuin. Sinds ze elkaar in 2012 ontmoet hebben zijn ze gaan samenwerken en zijn erachter gekomen dat hun beide sessie technieken elkaar perfect aanvullen. Dit is als volgt ontstaan:

DSC_1075

Donald aan het woord

Tijdens een reïncarnatie sessie met één van haar vriendinnen, werd het begin gelegd voor onze samenwerking. Gedurende deze sessie kon Mariëlle zich niet inhouden en begon mee te werken met de reïncarnatie sessie. Voor mij kwam dat over dat ze boven het lichaam van haar vriendin in de lucht aan het graaien was. Toen ik haar later vroeg wat ze deed vertelde ze mij dat ze allerlei energie uit het energetische lichaam van haar vriendin los zag komen die ze weghaalde. Het was voor het eerst dat ik iemand tegenkwam die werkelijk de energie kon zien, die loskomt bij een Reincarnatie sessie! EN deze blokkerende energieën weg kon halen. Toen ik haar vroeg:

Wat doe je als de blokkerende energie uit het energieveld van een lichaam weggehaald hebt?

Was Marielles antwoord; ik vul dat gat op met liefde. Mijn voorstel was dat het de volgende keer beter zou zijn om het gat op te vullen met de energie van het thema waarmee ik werk gedurende de sessie. Zo vullen beide sessie technieken elkaar volledig aan. We zijn deze ERS techniek toe gaan passen en kunnen zo een sessie neerzetten die dieper gaat dan de standaard sessietechniek.

DSC_0680

 

Het centrum de Engelentuin

 

Het centrum de Engelentuin hDSC_0684eeft als 2e naam Praktijk voor Levenstherapie. Het biedt haar klanten een scala aan helingmethodes om hun leven te verbeteren. Oorspronkelijk is De Engelentuin opgericht door Mariëlle Schmidt waar ze helingen gaf dmv Engelenenergie op velerlei manieren.

Na elkaar ontmoet te hebben in 2012 zijn Mariëlle Schmidt en Donald Moezel gaan samenwonen en vanaf 2014 en hebben ze gezamenlijk de Engelentuin voortgezet. Donald is Reïncarnatie Therapeut. Zoals boven beschreven hebben ze een gezamenlijke nieuwe reincarnatie sessie(s) ontwikkeld:

 • De energetische reïncarnatie sessie
 • Korte reïncarnatie sessies

Ook werken ze beiden veel met Maria Magdalena energie, hun ondeDSC_0681rzoeken hebben hun naar Frankrijk, Duitsland, België en Italië “geleid” waar ze de sporen terug vonden van de, door Maria Magdalena, gepredikte “Weg de Liefde”en sporen van de “Orde van het Heilige Graf” die door is gegaan met de kennis van de “Weg der Liefde” te verspreiden in Europa na het overlijden van Maria Magdalena en haar (bloedlijn) dochter Sarah Thamar. In lezingen en cursussen delen ze hun ontdekkingen met belangstellenden. Om het houden van deze lezingen en cursussen mogelijk te maken is De Engelentuin uitgebreid er kunnen nu groepen van 10 a 15 personen ontvangen worden. In de Engelentuin worden de volgende lezingen en cursussen gegeven:

LezingenDSC_0682

 • Bloemenseances
 • Psychometrie
 • Reïncarnatietherapie
 • reïncarnatie Flash sessies
 • Hoog Sensitieve Kinderen
 • Maria Magdalena
 • Ontmoet je eigen Engel

Cursussen

 • In contact met Engelen
 • Introductie cursus Het Evangelie van Maria Magdalena
 • Cursus Het beleven van het Evangelie van Maria Magdalena