Wie zijn wij

Over Mariëlle Schmidt

Wie ben ik

Ik ben Mariëlle, geboren in 1966 in een gezin met een Italiaanse vader en een joodse moeder. Ik leefde in twee werelden: Het Hemelse en het Aardse. Engelen waren constant om mariellemij heen, speelde met mij, lieten mij dingen zien en onderwezen mij. Zodra ik kon praten wilde ik dit delen met mijn moeder, die mij direct duidelijk maakte dat wat ik zag, niet iedereen kon zien. Ik voelde dat hier een soort van taboe op zat. Ik ervoer een  enorm verdriet, vooral een verdriet voor de mensen die de Engelen niet konden voelen. De mensen die niet konden genieten van de helende Engelen-energie en de onvoorwaardelijke Engelenliefde niet in hun energieveld konden toelaten. Als klein kind bracht dat mij verbazing en verwarring, en tegelijkertijd heb ik mezelf beloofd, de Engelen weer terug te brengen onder de mensen.

Na een spirituele zoektocht ben ik in 2000 mijn praktijk begonnen. Heerlijk om mensen de helende, liefdevolle energie van de Engelen te laten voelen. Ik begeleid zowel kinderen als volwassenen in hun groei. De Engelen werken door mij heen en de mensen ervaren een enorme rust, zodat er ruimte ontstaat  voor inzicht in hun eigen leven.

Over Donald Moezel

Ik ben Donald Moezel en ik ben Reïncarnatietherapeut. Geboren op 5 januari 1959 in Amsterdam
Mijn technische kant uitte zich aan het begin van mijn leven, ik heb de TU-Delft doorlopen en ben afgestudeerd als Elektronicus. In dit vakgebied heb ik ook mijn werk gevonden. Rond mijn 35e kon ik het met mijn ratio niet meer tegenhouden en moest ook mijn spirituele kanten gaan ontwikkelen mijn leven is daardoor rijker en dieper geworden.
Uiteindelijk heeft deze ontwikkeling er oa in geresulteerd dat ik de opleiding tot reïncarnatie therapeut ben gaan volgen, deze 2 jaars studie eindigde in 2010.donald
Om te slagen moest ik eerst nog even van Dordrecht naar Santiago de Compostela lopen, een pelgrimage van 3000 km. In 2010 heb ik dat gedaan van mei tm september.
Voor de mensen die van wandelen houden er is een dag tot dag verslag te vinden op mijn pelgrims-blogspot:

zwervendnaarsantiago.blogspot.nl

Eind 2010 ben ik geslaagd als Reïncarnatie Therapeut. Het werken met mensen op ziele-niveau is voor mij enorm boeiend en voedend, temeer omdat ik heb ervaren dat een ziel meerdere levens en ontwikkelingen doormaakt. Het is prachtig om te zien hoe een ziel groeit als een blokkade, wat ontstaan is in een vorig leven, opruimt. De afgelopen 2 jaar ben ik steeds meer in aanraking gekomen met de energetische kant van healing dankzij Marielle, waardoor mijn therapeutische vaardigheden zijn verdiept en meer intuïtiever zijn geworden.