ERS Therapie (Energetische Reïncarnatie Sessie Therapie)

In samenwerking met mijn partner, Mariëlle Schmidt, hebben wij een energetische reïncarnatie sessie techniek ontwikkeld, waarin we onze beider sessie technieken bundelen. Een ER-sessie gaat dieper gaat dan de standaardsessietechniek.DSC_1291

Zoals gezegd werkt Reïncarnatietherapie met een thema wat ontstaat omdat levensenergie geblokkeerd is. Marielle kan deze energetische blokkades, niet alleen, gewaar worden en wegnemen tijdens het verloop van ER-sessie, maar ook de geblokkeerde levensenergie weer laten stromen en aanvullen. Tevens kan zij meekijken in de beleving van de client en zo de ervaring verduidelijken. Zo kunnen we gezamenlijk een sessie neerzetten die dieper gaat dan de standaard reincarnatie sessietechniek.

Een ER-reincarnatie2sessie begint, net als met een standaard sessie,met een kort voorgesprek waarin het te behandelen probleem besproken wordt. Gedurende dit gesprek let ik vooral op uitspraken, emoties en lichaamstaal die duiden op dit probleem. Aan de hand daarvan openen we een brug naar een (onverwerkte) ervaring uit een vorig leven, conceptie, zwangerschap, geboorte of kindertijd.

De ER-sessie heeft ook bewezen bijzonder goed te werken bij cliënten die in hun hoofd zitten. Dwz mensen die het lastig vinden om bij hun emoties en gevoel te komen, en daardoor de neiging hebben hun levensproblemen mentaal te verwerken, Mariëlle laat dan de geblokkeerde emotionele energie weer stromen en op een gedoseerde manier herbeleven. Voor de cliënt betekent dit dat hij, tijdens de sessie, zijn emoties kan ervaren zonder dat de mogelijke erbij horende angst en pijn, deze beleving blokkeert. Wat ook zeer verdiepend voor de sessie werkt.