Cursus “Beleven van het Evangelie van Maria Magdalena”

Cursus Het beleven van het Evangelie van Maria Magdalena

Maria Magdalena  heeft een gedeelte van Het Boek der Liefde ( het Evangelie van Jezus ) herschreven in de peMaria magdalena3riode dat ze in een grot woonde in de buurt van Rennes les Chateau in Zuid Frankrijk.  Dit boek heet  Het Libro Rosso. Gedeelten van deze geschriften zijn in 1896 terug gevonden in Caïro . Deze zijn bekend geworden on de naam: Het Evangelie van Maria Magdalena.  In 1955 zijn deze geschriften vertaald. Rond  2000 is er pas belangstelling ontstaan voor deze belangrijke geschriften.  Vele mensen hebben ze gepubliceerd en uitgelegd.

Deze geschriften zijn belangrijk, omdat die een hele andere blik geven op de manier van leven. Ze laten ons een eenvoudige manier van leven zien, waardoor we makkelijker bij onszelf kunnen blijven en dichter bij de Liefde kunnen zijn. Een manier van leven waarin angst geen rol meer speelt…P1020428

Na verschijnende keren, en in verschillende uitvoeringen, het Evangelie van Maria Magdalena  bestudeerd  te hebben, kwam ik er achter dat het voor veel mensen moeilijk  te lezen en te begrijpen is. Mijn verbazing  groeide, telkens als ik de moeilijke  te begrijpen verklaringen las, de teksten van Maria Magdalena waren veel simpeler te begrijpen. Ik dacht: dit kan veel eenvoudiger. Het is de bedoeling van Jezus en Maria om hun Evangelie met eenvoud te sieren. Ik kan dit zo voelen, omdat ik gevoed wordt door gechannelde informatie. Vandaar dat ik op het idee ben gekomen om het Evangelie van Maria Magdalena op een  eenvoudige manier uit te leggen.

Deze cursus is een verdieping op de intoductie cursus, in deze verdiepingscursus wil ik het uitgelegde Evangelie van Maria Magdalena toepasbaar maken in je leven. Er wordt dieper op de materie ingegaan, waarbij eveneens gebruik wordt gemaakt van gechannelde inP1030205formatie.

Deze cursus bestaat uit 7 avonden, geïllustreerd met mooi cursusmateriaal

Jouw aandeel:  € 195,00

Als je meer informatie over deze cursus wilt hebben, en wat het voor je kan betekenen, neem gerust contact met ons op.